Ingrijire ten formula Galenic

Formule inovatoare pentru îngrijirea tenului de la Galénic

În această toamnă, Galénic a lansat trei produse inovatoare: Gel Chrono-Active de noapte, Duo ser Sculpteur de perfection și Crema-Gel Infuzie de frumusețe.

 

Galénic Gel Chrono-Active de noapte este o cremă-gel inteligentă, cu proprietăți regeneratoare, ce acționează pe tot parcursul nopții pentru o piele vizibil mai tânără și luminoasă dimineața.

Galénic  Sculpteur de perfection, un ser ce redefinește contururile și intensifică volumul.

 Galénic Infuzie de frumusețe este o cremă-gel care acționează precum un potențiator de strălucire, estompează semnele de oboseală, netezește și oferă pielii un aspect proaspăt. Formula rafinată, îmbogățită cu microparticule de rubin din Raul Rosu din Vietnam, este recunoscută pentru puritatea radiantă și capacitatea sa unică de a difuza lumina.

GALÉNIC, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, îmbină rafinamentul și finețea unui brand de frumusețe cu eficiența și precizia unui laborator farmaceutic de renume – Pierre Fabre.

Bazându-se pe expertiza unică transmisă din generație în generație, GALÉNIC creează și fabrică produse cosmetice de înaltă calitate de aproape o jumatate de secol. Formula perfectă este în permanență reinventată, asemeni misiunii de a înfăptui excelența.

Mai multe informații despre noile produse, dar și despre alte formule de îngrijire găsiți pe: www.galenic.ro și www.facebook.com/GalenicRomania