FUNDAŢIA SENSIBLU

Fundația Sensiblu, divizia de responsabilitate socială a A&D Pharma – Dr.Max Group, este un liant între companie, comunitate și mediul non-guvernamental din România.

Fondată în 2002, cu scopul de a sprijini persoanele și comunitățile defavorizate, Fundația Sensiblu are drept scop principal sănătatea, transpusă în 2 direcții de acțiunie: violența domestică și afecțiunile grave, care pun în pericol viața și incapacitează persoanele și familiile acestora.

Fundația dezvoltă 3 programe majore, cu acțiuni distincte, toate orientate către comunitate:

Casa Blu

Program adresat femeilor și copiilor victime ale violenței domestice

Din anul 2002, programul Casa Blu al Fundației Sensiblu răspunde într-o maniera exhaustivă nevoilor cu care se confruntă femeile și copiii victime ale violenței domestice. Sunt avute în vedere atât problemele de natură socială asociate fenomenului violenței, cât și aspectele psihologice și juridice. Programul are trei componente majore: intervenție, informare și educare.

Fundatie Sensiblu

Sănătate prin prietenie

Oferă servicii medicale de bază locuitorilor din satele izolate ale Munților Apuseni, prin intermediul unui cabinet medical mobil.

Zona de Bunăvoință

Program caritabil prin care sunt sprijinite persoanele cu probleme grave de sănătate pentru a beneficia de tratamentele și intervențiile necesare.

Testimonial Ambasador de Fapte Bune

“Într-o lume a vitezei, ezităm să ne uităm la cei din jur. M-am oprit și am spus DA celor care au nevoie de ajutor! Sunt alături de pacienții din România din anul 2012 și donez sânge periodic. Mă simt onorată că prin intermediul Fundației Sensiblu pot să contribui, de câte ori am ocazia, la o viață mai bună pentru cei aflați în suferință.
Fii schimbarea pe care vrei să o vezi in lume! Și dacă fiecare dintre noi face un mic pas spre schimbare, lucrurile se vor mișca! Pas cu pas!”
Alina Croitoru, Ambasador de Fapte Bune al Fundației Sensiblu
și Market Research & Analysis Manager A&D Pharma – Dr.Max Group